vardarda@gmail.com +389 70 790 834

Заштита

Безбедност

Обезбедување

Кои сме ние?

Нудиме континуирана посветеност, и се стремиме да обезбедиме најдобра можна услуга за своите клиенти. .

Агенцијата за обезбедување Вардар е формирана во 2004 година.

Како резултат на долгогодишното постоење Вардар обезбедување секојдневно ги следи потребите и побарувањата на клиентите користејќи најсовремена опрема при обезбедување на објекти, имоти и лица, како и во физичкото обезбедување.

450

Обезбедени објекти

20

Годишно искуство

120

Задоволни клиенти

<

Галерија

Контакт

Адреса

Илинденска 1/1-39 Гостивар, Северна Македонија

Контакт

+389 70 790 834

Се витува
Вашата порака беше испратени! Ви благодариме.